7 napos Master Life Kurzus

2023.10.12

JELENTKEZZ TE IS! 

A kurzus mottója: "Élet, amit élni szeretnék!" / Céltervezés, megvalósítás és ezzel egybekötött önismeret és önfejlesztés!

Vegyél részt Te is a 7 napos Master Life kurzuson!

A kurzus témája: céltervezés, megvalósítás és ezzel egybekötött önismeret és önfejlesztés!

A kurzushoz tartozó videókat és pdf-eket visszamenőleg is meg lehet nézni, ki lehet nyomtatni!

A jelentkezésnél megadott e-mail címre küldöm majd ki a további tudnivalókat, a videók elérhetőségét és a hozzájuk kapcsolódó pdf-eket.


Jelentkezz a TELJES 7 napos Master Life Kurzusra, itt:Mit érdemes tudni a kurzusról?

Különböző módszerek és technikák elsajátításával segítheted önmagad ezen az általad választott és kijelölt úton, miközben napról napra egyre jobban megismered önmagad, a hibáid és erősségeid, azokat a dolgokat, amiket nem szeretsz magadban és azokat, amiket igen. Megtalálhatod az okokat a különböző viselkedéseid és reakcióid mögött. Majd kisöpörheted életedből a gátló, akadályozó és blokkoló gondolataidat, elveidet.

Videók és pdf-ek segítségével fogom megmutatni neked az egyes lépéseket, technikákat és módszereket, minden nap, 7 napon keresztül, amiket a regisztrációnál megadott e-mail címre fogok küldeni.

Arra érdemes odafigyelni, hogy akkor kezdd el megcsinálni a feladatokat, és akkor láss neki az életmódod és önmagad fejlesztésének, amikor megszületett benned az erős elhatározás és a döntés, hogy türelemmel, kitartással és befektetett energiával elindulsz egy olyan úton, aminek a végén a TE célod, vágyad, terved áll. Ezt pedig meg is akarod valósítani, el akarod érni!

Én abban leszek segítségedre, hogy útmutatást adok neked ahhoz, hogy hogyan haladj ezen az általad választott úton. Olyan technikákat, módszereket és szakmai gondolatokat osztok meg és mutatok meg neked, amiket elsajátítva és alkalmazva könnyebben és tudatosabban haladhatsz az utadon. Mindemellett még azt a pluszt is adja ez az út, hogy jobban megismeheted önmagad.


Egy kis ízelítő az 1 hétből:

1. nap

Kezdődik a kurzus! Téma: A Master Life kurzus és Te! / Mi az az élet, ami élni akar benned?

2. nap

Téma: Mi a célod, vágyad? / Milyen a Te jövőd? /Mi a terved?

3. nap

Téma: Lépések, szakaszok meghatározása.

4. nap

Téma: Mire van szükségem? /Erőforrások és feltételek feltérképezése.

5. nap

Téma: Érdemes vagy nem? / Újragondolás, összegzés és áttekintés.

6. nap

Téma: Konkretizálás

7. nap

Téma: Hogyan tovább? + ajándék EXTRA a folytatáshoz!


FONTOS: Még a teljes kurzus elvégzése sem garantálja a vásárló, résztvevő (a továbbiakban együttesen Érintett) által kitűzött cél, terv, vágy, álom megvalósulását. A kurzus csupán segít az Érintettnek abban, hogy különböző technikákat, módszereket, tapasztalatokat és szakmai gondolatokat megismerjen és azt saját belátása szerint alkalmazza. Az Érintett céljának, tervének, vágyának, álmának megvalósulása vagy sikertelensége, kizárólag az Érintett felelőssége. A teljes kurzus árából díjvisszafizetés nincs.

Minden képzés, kurzus és hozzá tartozó videós-, képi- és hanganyag, valamint letölthető dokumentum Szerzői Jogi védelem alatt áll.