Papírmentes Szerződés

A következő segítő szolgáltatások esetében van lehetőség papírmentes szerződéskötésre: NLP, Life Coaching, Egészség és Táplálkozás Coaching, Mindfulness, stb. Ezek díjazása, az alábbi "Árak" gombra kattintva nézhető meg.

Online formában történő ülések, konzultációk, az Ügyféllel előre egyeztetett platformon, élő képpel történnek majd, pl.: Google Meet, Whatsapp, Skype, Messenger, Viber, stb.

Személyes ülések, konzultációk helyszíne: 9022 Győr, Tarcsay Vilmos utca 19.

A segítő szolgáltatások igénybevételéhez, a számla kiállításához, valamint az online, papírmentes együttműködési megállapodás (és a hozzá kapcsolódó mellékletek)** megkötéséhez és érvényesítéséhez, kérlek töltsd ki pontosan és valós adatokkal az alábbi űrlapot. Köszönöm!

Az online felületen létrehozott, papírmentes együttműködési megállapodás és a hozzá kapcsolódó mellékletek, onnantól lépnek életbe, hogy az ügyfél részt vett a legelső konzultáción***, ülésen és/vagy kifizette, az adott alkalom díját.
Az elektronikus számlát, fizetést követően az adatlapban megadott névre és címre állítom ki és a megadott e-mail címre küldöm. (Csak magánszemélynek tudok számlát kiállítani, cégre vagy vállalkozásra nem.)*ÁSZF és Adatkezelés (GDPR): IDE kattintva tudod elolvasni.

**Az együttműködési megállapodást és a hozzá kapcsolódó mellékleteket: IDE kattintva tudod elolvasni.

***A privát konzultáció díját az “Árak” linkre kattintva találod.